- Jeg er veldig fornøyd, det er helt klart. Jeg var oppunder de aller beste, det vil si landslagsløperne, på resultatlista. Men man skal gå bra fort om man skal være med helt i toppen, forteller Hogne Findal Skar, fra jaktpost i Sognefjorden.

Hjortejakt

En kamerat ba Hogne med på hjortejakt som restitusjon etter norgesmesterskapet. Og sannidølen kunne bokføre et nytt "blinktreff" da han felte en hjort, for øvrig en av fire laget hadde.

Hogne startet like før sommeren sitt eget snekkerfirma, og innrømmer at det i sommer nesten kun har blitt arbeid og trening.

– Jeg må ha noen penger inn for å kunne henge med i skiskytinga. Det har blitt en hel del arbeidstimer, men også treningstimer. Jeg har klart å holde formen på et godt nivå, men det må nok noen hardøkter til utover høsten for å spisse formen. Nå er IBU-konkurransene (tidligere europacupen i skiskyting) avlyst før jul. Men slik det ser ut nå, får vi gå Norges Cup-renn, forteller den treffsikre sannidølen.

Sto over

Drangedals Ida Emilie Herfoss deltok både i fellesstarten og på sprinten. I fellesstart endte Ida Emilie på 18. plass, mens det ble en plass svakere på sprinten.

Kristina Bergmann, også fra Drangedal, måtte stå over NM-konkurransen på grunn av sykdom i støtteapparatet. Kristina fikk likevel med seg et testrenn i Sirdal i helga.