Rønningen Jørgensen ble tidligere i november tatt ut til landslagssamling med U20-landslaget, til de to kampene mot henholdsvis Tyskland og Belgia.

Lørdag ble den første kampen spilt, mot Tyskland på bortebane. Dette endte med 2–1 tap for de norske gutta.

– Kampen var ikke så veldig bra, og de vant fortjent. Vi var gode i starten av andre omgang, men det holdt ikke dessverre, forteller han til KV.

Kult å være kaptein

Rønningen Jørgensen startet kampen på midtbanen, og fikk også æren av å bære kapteinsbindet. Etter hva KV erfarer er han med det den første fra Kragerø til å være kaptein på et landslag i fotball.

– Det var gøy, og selvfølgelig skikkelig kult å få være kaptein. Jeg tenkte ikke så mye på det under kampen.

Om selve kampen, er han på den andre siden ikke like fornøyd, for sin egen del.

– Jeg synes det gikk helt passe, noe var bra og noe var ikke så bra. Vi har litt lite ballen i perioder, og da får jeg ikke spilt på det jeg er best på, men det gikk helt greit.

God sesong med Odd

20-åringen har nettopp lagt bak seg sin tredje sesong med A-laget til Odd. En sesong som til slutt endte med 5. plass i serien, over 20 kamper fra start og tre mål.

– Sesongen med Odd har vært veldig bra. Spesielt i høst har vi vært gode, og klatret opp til en 5. plass.

For Rønningen Jørgensen personlig, har det vært en sesong hvor han har fått spille i en litt ny posisjon, noe han trives godt med.

– Jeg er fornøyd med sesongen. Det har blitt en litt mer offensiv rolle, som har resultert i tre mål, og flere målgivende pasninger, så det har vært bra.

Ny trener tilførte noe nytt

Før sesongen ble det klart at Pål Arne «Paco» Johansen skulle ta over som hovedtrener for Odd-laget, noe midtbanespilleren synes har passet både han og laget bra.

– Det har passet meg veldig bra! Som sagt så fikk jeg en ny og mer offensiv rolle, og så har det vært mye nytt, og en del forskjell fra tidligere. Det tror jeg passa laget bra, og en merka at det hjalp med noe annerledes.

Selv om Rønningen Jørgensen legger bak seg en solid sesong med Odd, har han ikke hørt noe om noen eventuell interesse fra andre klubber.

– Nei jeg har ikke hørt noe, og ikke snakka med agenten min om noe. Jeg forventer å spille for Odd også neste sesong.