Tidligere banksjef i Skagerrak sparebank, Jon Guste-Pedersen, er klar. Du kan løpe, jogge eller gå for å komme seg rundt løypene som i all hovedsak er på fem kilometer.

Torsdag går startskuddet for årets Vestmar trimkarusell. Det er start på Kragerø stadion og en løype på kjente stier i Studsdalen.

– Dette er et veldig bra initiativ fra bedriftsidrettskretsen, og jeg oppfordrer alle til å delta. Dette er et lavterskeltilbud som passer absolutt alle. Denne gang kan jeg ikke være med på torsdag, men kommer til å gjennomføre løpet på onsdag. Det fine med trimkarusellen er også at de forskjellige løpene kan gjennomføres nesten som det passer deg selv, forteller Guste-Pedersen.

Håper på 100

I fjor var det første året Telemark bedriftsidrettskrets i samarbeid med Skagerrak sparebank arrangerte Vestmar Trimkarusell. Den gang deltok 15 personer på løpene. Dette året håper kretsen på minst 50 deltakere.

– Selv håper jeg på 100, smiler Jon Guste-Pedersen.

– Du er ikke redd for at konkurranseinstinktet våkner?

– Dette er nok heller en konkurranse mot deg selv enn mot andre, avklarer Guste-Pedersen.

Både Telemark bedriftsidrettskrets og den tidligere banksjefen oppfordrer særlig bedrifter om å stille med deltakere i dette aktivitetstilbudet, som sammen med «Ti topper» er initiativ for å få folk ut og opp av godstolen.