Den spillende Sannidal-treneren var naturlig nok mannen alle ville ha en bit av etter tre mål og seier i lokaloppgjøret.

– Alle imponerte i dag, det var jevnt over veldig bra, vi er superfornøyde, sier Håvard Kleven.

Han er raus med rosen til Sannidals unggutter, som virkelig blødde for drakta i 16.-maioppgjøret mot Drangedal.

Gjennomspill og straffe

Det første kom på et gjennomspill tidlig i kampen, hvor Kleven var kald alene med Drangedal-keeper Einar Odden. Etter det hadde Drangedal mest ball, uten å skape de helt store sjansene. I omgangens siste minutt var det istedenfor Sannidal som gikk opp til 2–0. Håvard Kleven ble felt innenfor 16-meteren, og tok selv en sikker straffe.

Midtveis i andre omgang var det igjen duket for Kleven-show. Et frispark fra 30 meter ble slått knallhardt på mål, og ballen spratt inn bak Odden i Drangedal-buret.

KV streamet kampen mellom Sannidal og Drangedal. Dessverre er første omgang uten kommentator, og vi mangler en del fra kampen på grunn av dårlig nettdekning på stadion.

 

Spennende på slutten

Nå kastet Drangedal alt framover, men ble enten stoppet av Sannidals solide midtstopperpar Magnus Hegland og Jan Kristian Thorsen, eller av en meget god Petter Knudsen i mål. Først seks-sju minutter før full tid lyktes Drangedal. Jon Martin Børresen scoret etter klabb og babb på en dødball etter 84 minutter. 3-2-scoringen var et vakkert brassespark fra Espen Refsdal, helt oppe i vinkelen, og utakbart for Knudsen. Da var 90 minutter passert.

Nærmere kom ikke Drangedal, et hardtkjempende Sannidal tok sesongens første seier.

Det gledet naturlig nok Kleven.

– Drangedal er et bedre fotballag enn oss, og skrev vel på Facebook at de bare skulle ned her og hente poeng. Da er det ekstra deilig å slå de, sier den spillende treneren.

Samtidig er han realistisk i forhold til resten av sesongen.

– Hvis vi ikke rykker ned, skal vi være sjeleglade.