Kragerøs jenter 16 år har vært nærmest uslåelige denne sesongen. Onsdag kunne jentene hente hjem seriemesterskapet etter seksmålsseier (29–23) over Gulset, samtidig med at Kragerøs største utfordrere Halsen gikk på et noe overraskende tap mot Larvik Turn.

I vårsesongen har Kragerø kun tapt én kamp, med ett mål nettopp mot Halsen først på nyåret. Halsen på sin side har tapt for Konnerud, og når laget i tillegg tapte mot Larvik Turn, var saken klar – Kragerø hentet hjem mesterskapet.

For kragerøjentene har det så langt vært en fantastisk sesong. I kvalifiseringen til Bringserien i fjor høst, gikk jentene fra seier til seier. Etter fem kamper i Bringserien har det blitt én uavgjort (Flint Tønsberg), resten seiere. Før siste og avgjørende fire kamper i Oslo neste helg topper Kragerø tabellen i sin pulje. Mulighetene for å komme til nasjonalt sluttspill er store.

I kampen mot Gulset var ikke Kragerø helt på «nett» i starten av kampen. Da gjestene gikk opp i en tremålsledelse tok lagleder Simen Muffetangen time out. Det var som et nytt lag kom på banen. I andre omgang ble Gulset til tider spilt ut over sidelinja. Ingen tvil om at laget har mange treningsøkter bak seg, samt at det er et lag fullt av selvtillit.