Gå til sidens hovedinnhold

Gjorde reint bord i lagets aller første kamper

Gjenoppståtte Kragerø basketklubb gjorde reint bord i sine to første kamper i Kristiansand sist helg.

INNSENDT ARTIKKEL: Det var en motivert og ivrig gjeng med 14 spillere i årskullene 2006–2009 fra Kragerø som møtte Farsund og Pirates Vest, og som virkelig kunne slippe jubelen løs etter resultatene 47–7 og 51–18.

Poengene var ganske jevnt fordelt på Kragerø-spillerne, og det var en oppspilt og glad gjeng som kunne ta seieren med hjem til Kragerø.

– Det viktige er at vi spiller hverandre gode, forteller en av spillerne etter den siste kampen.

Spilleglede og samhold

Det er Kari Theting, som selv har lang fartstid på basketbanen, som igjen har blåst liv i Kragerø basketklubb og som trener laget. Første trening var allerede i august 2020 og laget har trent jevnlig under pandemien, dog under restriksjoner. Nå er det rundt 25 spillere født i 2010 og eldre som trener sammen to ganger i uka i Kragerøhallen.

Det er stor spilleglede og samhold, og de er glade for endelig å kunne spille kamper. Sparebankstiftelsen har sponset komplette drakter til klubben og det lokale næringslivet har i tillegg sponset klubbklær. KBBK har også fått 10.000 kroner i tilskudd fra KV, som er brukt til innkjøp av utstyr, blant annet baller av topp kvalitet som de gleder seg til å bruke utover i sesongen.

Hjemmekamper

Neste kamper for spillere født 2008–2006 er i Kragerøhallen søndag 12. desember. Det er også kamper for yngre spillere (de født i 2009 og yngre) lørdag 11. desember. Spillerne setter pris på publikum og heiarop fra Kragerø-innbyggere!

Kragerø basketklubb ønsker alle interesserte i alderen 12 år og oppover velkommen, gutter og jenter. Klubben kan kontaktes på KBBKs Facebook-side eller direkte ved å henvende seg til trener Kari Theting.

Spillerne som stilte til kamp lørdag 7. november for Kragerø Basketklubb: Ole Emil Strandås Ramberg, Adrian Bruksås, Isak Løffler, Jone Aasvik, Yasir Adam Yusuf, Sindre Hovde Pettersen, Liam Nygaard Sandersen, Leon Haslum Oppebøen, Sander Aasvik, Teodor Molvik Brekka, Olve Løkstad, Birk Borkhus, Fabian L. Sunde Sanchez og Lyder Løffler.

Kommentarer til denne saken