Gå til sidens hovedinnhold

Geir og Marikken kjemper i finalerunden av Sørvisprisen

Artikkelen er over 2 år gammel

I august ble det klart at første finalist ble Geir Aasvik Taxibåt. I november ble den siste finalist stemt frem, Stavelin Bakeri. Hvem mener du fortjener å vinne?

Sørvisprisen går nå inn i den siste og avgjørende finalerunden, hvor de to folkekjære og sterke kandidatene Geir Aasvik Taxibåt og Stavelin Bakeri står igjen som finalister.

Det er ellevte gang Sørvisprisen går av staben og er i regi av Sparebanken Sør, Kragerø Næringsforening og KV.

Her kan du avgi din stemme til den du mener fortjener å vinne. Det vil også være mulig å stemme med stemmesedler som blir lagt ut i Sparebanken Sørs lokaler, i tillegg til at stemmeseddel trykkes opp som annonser i KVs papirutgave.

Kjørt taxibåt i 33 år

I april til neste år er det 34 år siden finalist Geir Aasvik begynte å kjøre taxibåt. Selv synes han det er er stor stas å ha nådd så langt i konkurransen.

- Det er veldig moro å komme så langt. Det viser jo at en gjør noe riktig, sier en opprømt Aasvik.

- Jeg får tilbakemelding på at folk er veldig fornøyde med oss. Folk vet at jeg er tilgjengelig - om noen skulle bli syke midt på natten, eller hva enn det måtte være, så er jeg der. Vi er på en måte skjærgårdens vaktmestere.

Tidligere i år var det motstanderne Sport Outlet hos Alti Kragerø og gullsmed Unni Westgaard som måtte vike for taxibåtsjåføren fra Jomfruland. Etter at det ble klart at det var taxibåttjenesten som skal til finalen - forteller Aasvik at han har fått mange positive tilbakemeldinger.

- Folk har gitt meg tilbakemeldinger på at det er på tide at et taxibåtselskap vinner Sørvisprisen, smiler han.

Takknemlig for støtte

- Vi yter så god servise som overhodet mulig. Vi er opptatt av å betjene raskt, i tillegg til å alltid ha et smil på lur. Her er alle velkomne, sier daglig leder Marikken Kiil Skeimo ved Stavelin Bakeri, Alti Kragerø.

For etter tre år i Sannidal har kaféen og konditoriet blitt et populært samlingspunkt. Etter at det tidligere i høst ble klart at Stavelin gikk videre til finalen, forteller Skeimo at folk har vist stort engasjement for å stemme.

- Folk spør daglig om hvor de kan stemme på oss, ler hun.

I årets første delfinale møtte Stavelin, Elon Kragerø og Din Sushi.

- Så veldig gøy at vi i det hele tatt blir nominert. Vi takker alle som har stemt hittil, og håper at de vil stemme på oss videre, avslutter hun.

Heder, ære og 10.000 kroner

Det hele avgjøres med stemmegivning i desember og vinneren for 2019 blir offentliggjort i månedsskifte desember/januar. Vinneren mottar en sjekk på 10.000 kroner, diplom og et vandrebilde laget av Ivar Skogvold. I tillegg blir en av stemmegiverne trukket ut og får fondsandel på 1000 kroner i Skagenfondene fra Sparebanken Sør.

Tidligere vinnere av Sørvisprisen er: Stopp en Halv AS, Brødrene Wiig AS, Kristines Bokkafé, Noah's Ark, Onkel Oscar AS, Mot Gym, Optiker Vestøl AS, Dekksenteret AS, Solbekk Møbler AS og Sport1 Kragerø AS.

Kommentarer til denne saken