Gå til sidens hovedinnhold

Full rulle på stadion: Nå haster det med påmelding til Tine fotballskole

Til tross for koronarestriksjoner gjennomførte KIF fotball, Tines fotballskole med 80 deltakere i fjor. Nå åpnes samfunnet igjen og årets populære Tines fotballskole sparkes i gang på selveste Sankthans og varer tre dager til ende. Nå haster det med påmeldinger.

– En klubb på vår størrelser har plass til 80–100 barn på Tines fotballskole. Etter at koronarestriksjonen er åpne enda noe mer, satser vi på å få 100 deltakere i alderen seks til 12 år på fotballskolen, sier daglig leder i KIF Fotball, Per Apelseth.

Tradisjonen tro ved Tine fotballskole er det meierigiganten som sponser både utstyr og mat til deltakerne. KIF Fotball stiller opp med kun egne instruktører og henter ikke ekstern bistand denne gang.

– Det er vår spillerutvikler og A-lagstrener Runar Hustad som blir faglig ansvarlig for fotballskolen. Han har erfaring fra massevis av klubber blant annet, blant annet som spiller og trener i Tromsø. Med seg har han interne instruktører fra klubben, opplyser Apelseth.

Ifølge daglig leder så er det allerede kommet en del påmeldinger, blant annet utenbys fra og fra fotballinteresserte barn, hvor familiene er i ferd med å flytte til Kragerø, og gjennom fotballskolen skaffe seg nye bekjentskap og videre inn i organisert fotball gjennom KIF.

– Vi har plass til flere og det er bare å melde seg på, oppfordrer fotballeder, Per Apelseth.

Kommentarer til denne saken