Gå til sidens hovedinnhold

Det stemmer at vi tar kampen mot forskjells-Norge

Artikkelen er over 4 år gammel

LESERBREV: Thorleif Fluer Vikre har i KV 18. mai et leserinnlegg med tittelen «Er Rødt for utvikling i Kragerø?». Om det skulle være tvil, så kan jeg bekrefte at det er vi. Kragerø er en flott by med stort potensial for investeringer og utvikling, og det jobber Rødt sammen med næringslivet for hver eneste dag.

Samtidig er det Rødt sin selvsagte ideologiske plikt å påpeke det problematiske ved at enorme verdier samles på få hender.

Tidligere i år kunne en oppsiktsvekkende rapport fra Oxfam avsløre at verdens åtte rikeste menn eier like mye som den fattigste halvparten til sammen. Når vi også vet at sju av 10 av de rikeste her til lands begynte med en stor arvet formue, da er vi på vei mot et samfunn og en verden som reproduserer økonomiske forskjeller og som ikke makter å gjøre noe med dem.

Her er Frp og Rødt politisk uenige. Mens Fluer Vikre og hans partifeller i regjering er mest opptatt av å gi milliarder i skattelette til Norges aller rikeste, ønsker Rødt en mer rettferdig fordeling og mer velstand for folk flest.

Landets velgere kan være med å hjelpe Rødt med å ta kampen mot forskjells-Norge 11. september. Jeg håper dere vil gi meg deres tillit til å ta kampen for felleskapet.

«Jeg er forbauset over kunnskapsnivået til Rødts stortingskandidat» sier Fluer Vikre.

Inntil Fluer Vikre stiller større krav til egen saklighet, finner jeg det ikke formålstjenlig å diskutere denne saken videre med han her i avisa.

Tobias Drevland Lund,

kommunestyrerepresentant og 1. kandidat for Rødt Telemark

Les også: Er Rødt for utvikling i Kragerø?

Kommentarer til denne saken