- Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men ønsker samtidig høyere intensitet i spillet. Vi burde vunnet enda klarere og er fornøyd med at vi holder nullen, sier kragerøtrener Runar Hustad.

6. divisjons-kollega fra Agder, Risør, skulle i utgangspunktet ha bydd Kragerø på en jevn match. Men det ble det ikke. Allerede etter 12 minutter ledet vertene 3-0 og det var ingen ting som tydet på at gjestene skulle komme inn i kampen igjen. Snarere tvert i mot. Kragerø fortsatte sitt offensive spill og rullet opp den ene store målsjansen etter den andre. Bare uflaks, utur og manglende dyktighet hindret Kragerø i å score flere enn de seks laget klarte de første 45 minuttene.

De siste sesongene har Kragerø produsert talenter på løpende bånd. Unge spillere som har slått ut i full blomst i blant annet eliteserien.

La det være sagt med en gang. Det kommer enda flere talentfulle unge spillere fra Kragerø. Mot Risør spilte 15 år gamle Philip Hafredal fra start, Even S. Bentsen på høyre kant og tankspiss Andreas Pedersen er unge gutter som Kragerøs a-lag kan få stor glede av i sesongene som kommer. Både Even og Andreas tegnet seg på scoringslista, mens Philip ikke lot en eneste risørspiller komme til avslutning.

Andre omgang ble ikke like intens som første og det virket som om hjemmelagets spillere var fornøyd. Det ble kun en scoring etter pause slik at sluttresultatet ble greie 7-0 til Runar Hustads mannskap.

Målscorere var Even S. Bentsen 2, Jonas Monrad Thoresen 2, Andreas Pedersen 2 og Stanislavs Pihockis 1.

Kragerø spiller sin siste treningskamp torsdag kveld borte mot divisjonskollega Herøya før alvoret starter mot Nome 2 18. august.