Gå til sidens hovedinnhold

Første travløp i pandemien: – Utrolig hyggelig å se folk kose seg på banen

I helgen ble det arrangert det første travløpet på Krokheia Travbane siden koronapandemien brøt ut. Liv Rannei Heldal sier det var en stor suksess.

Det var 25 påmeldte hester og ponnier, med kusker fra 7 til 83 år, som deltok på helgens travløp på Krokheia Travbane.

– Sola skinte og det var utrolig hyggelig å se folk kose seg på banen, til lenge etter av premieutdelingen var avsluttet. Tilbakemeldingene var udelt positive og det var tydelig at selv små arrangementer var savna. Vi hadde smitteverntiltak som det er krav til nå, og følte at alle som var tilstede tok dette seriøst og kom trygt igjennom dagen, forteller Liv Rannei Heldal, leder i Sannidal travselskap.

Toårsløpet vant Thomas Ellefsen med Zander Solo. Av treåringene ble Kleppe Tuå med Kjell Løvdal i sulkyen best. Kleppe Tuå er en andelshest hvor noen av andelene eies i Kragerø.

I grunnlag 0-løpet var det Gull Odina og Bjørn Gustavsen som tok turen fra Hvittingfoss som tok seieren. I Sannidalspokalen måtte de improvisere litt etter sene strykninger, men Linda Ramse stilte sporty opp og kjørte uten klokke og sekundering på tidskrav. Applausen var stor da hun klarte det med to tideler med sin Kaptein Sabeltann.

I varmblodsløpet ble vinneren hesten Norva Jacase med Helene Hellstrøm i sulkyen.

Kommentarer til denne saken