Gå til sidens hovedinnhold

Flere har mistet vannet i Rørvik - andre blir bedt om å koke det

Torsdag formiddag melder kommunen at noen beboere i området ved Ringveien har mistet vannet, mens andre beboere i Rørvik-området blir bedt om å koke vannet.

For abonnenter

Det er i forbindelse med trykktesting av vannledningsnettet i Rørviklia at deler av vannforsyningen til beboere i Rørvik har vært avstengt torsdag.

Kommunen melder på sine nettsider at det er etablert en provisorisk vannledning som skulle sørge for at alle fortsatt skulle ha vann, men at dette ikke har fungert etter planen.

- Dette har ført til at flere abonnenter, spesielt på Ringveiene har mistet vannet. På grunn av dette må det opprettes kokevarsel på drikkevannet frem til godkjent vannprøver er tatt, skriver kommunen på sine nettsider.

Det er beboere i Rørviklia, Lille- og Store Ringvei, Eikekollen, Galeasveien, Fregattveien, Kuttertveien, Skonnertveien og Utsikten som er berørt.

- Det er den østre delen av Rørvik, samt utsikten som anbefales å koke drikkevannet og ikke de i Brattbakken og vestre del av Rørvik. Her er alt som normalt, skriver kommunen.

De får nå bistand fra brannvesenet med vannforsyning, og de regner med at trykkprøvingen vil være fullført innen klokka 14.00. Da skal vanntilførselen være tilbake til normalen igjen.

Kommentarer til denne saken