Fater Chalhoub, Theodor Robertsen Østland, Vemund Norheim Ask og Ask Langerød-Nilsen er alle en del av det lovende 06-kullet til Kragerø Håndball, og er nå også en del av en gruppe med de 50-60 beste spillerne i landet på deres alderstrinn.

Så langt har det vært syv samlinger, hvorav tre av disse har vært med kamper. Kragerø har hatt representanter på samtlige av disse samlingene.

- Gutta har jobbet iherdig og målrettet over mange år, og det er ordentlig stas at de nå har fått og får muligheten til å representere Norge, forteller Langerød-Nilsen.

Skal rulleres

Norges Håndballforbund har en filosofi hvor det skal rulleres blant en gruppe på de 50-60 beste spillerne i landet, slik at det blir mange som får landslagserfaring. Det betyr at at selv om en ikke er med hver gang, vil ikke det nødvendigvis si at en ikke er god nok.

- Vi har nå fire i denne gruppen, og enda flere som kan bli aktuelle, sier Langerød-Nilsen.

I april i år fikk Chalhoub og Robertsen Østland sine første kamper med flagget på brystet, under to kamper mot Frankrike.

I midten av juni var det klart for Norheim Ask sin debut i kamper mot Ungarn, hvor de to øvrige også var med.

I midten av oktober er Ask Langerød-Nilsen klar for sine første kamper, når han drar, sammen med Norheim Ask, ned til Polen for å spille to kamper mot vertsnasjonen.