Gå til sidens hovedinnhold

Etter fem måneder blir det endelig håndball i hallen

Siden midten av mars, da Norge ble stengt ned, har det ikke vært spilt håndball i Kragerøhallen. Lørdag og søndag åpnes hallen for treningskamper for gutter født i 2006 (G14).

Foruten Kragerø deltar Urædd, Larvik Turn, Flint, Sandar, HK72 Sande og Haugsbygd.

– Vi har vært i tett kontakt med kommuneoverlegen om opplegget, han har gitt grønt lys under forutsetning av et strengt smittevernregime, sier Line Langerød-Nilsen i Kragerøhåndballen og legger til:

– Det har vært noen lange uker og måneder for de unge spillerne. Først gikk Regjeringen ut med at barn og unge til og med 19 år kan spille kamper innenfor egen region. Eter kor tid kom kontrabeskjeden at det ikke gjaldt regioner, men innenfor eget fylke. Heldigvis gikk Regjeringen for få dager siden tilbake på dette, slik at Vestfold og Telemark kan spille mot lag fra Buskerud. Dermed kan treningskampene gjennomføres som planlagt.

Terminlista klar

Region Sør og øvrige regioner kan nå senke skuldrene litt. Terminlister for lagene var satt opp før Regjeringen gjorde om på tidligere vedtak, nå slipper man det.

Langerød-Nilsen er svært tilfreds med at Regjeringen har snudd, slik man blant annet kan møte lag fra regionen.

For seniorene er det foreløpig ikke lys i tunnelen. Norges idrettsforbund mener at håndballens 2. divisjon og fotballens 3. divisjon bør får starte med kamper. Dette vil eventuelt innebære at Kragerø herrelag i 2. divisjon vil kunne trener normalt og spille kamper, men damelaget i 3. divisjon må vente.

Første ordinære kamp blir i Kragerøhallen 7. april mellom Kragerø og Larvik Turn i juniorserien. Serien for jenter/gutter 20 år, og vil etter nåværende smittevernsnegler ikke kunne spilles.

Kommentarer til denne saken