Gå til sidens hovedinnhold

Et poeng i serieåpningen: Sannidal overrasket, burde vunnet

Sannidal har ikke leverte gode resultater i treningskampene, derfor var det overraskende at laget tok med seg et poeng i serieåpningen borte mot Sauherad.

Årets sannidalslag består i all hovedsak av unge spillere uten den helt store rutinen. Faktisk er det bare keeper Petter Knudsen som har spilte flere sesonger på Sannidals A-lag samt en svipptur innom Kragerø.

Mot spillets gang kunne Sauherad gå til pause med 1–0 ledelse. Det gikk imidlertid kun få minutter av andre omgang før sannidølene utliknet. Mathias Sundbø Jacobsen var spilleren bak den scoringen. Det så ut som om kampen skulle ende med en scoringer til hvert av lagene da det dro seg mot sluttminuttene. De siste fem minuttene scoret imidlertid lagene hvert sitt mål slik at oppgjøret endte 2–2 og et poeng til hvert av lagene.

- Sløste med sjansene

– Vi burde vunnet. Vi var bedre. Vi sløste med målsjansene. Jeg telte 15 store målsjanser, og da er det for dårlig å kun score to. Samtidig er jeg også litt overrasket over motstanderen. Det var ikke det samme laget vi møtte for to år siden. Jeg tror mange lag i divisjon består av G-19 spillere, og dermed blir det nok mange jevnere kamper enn vi hadde trodd. Bortsett fra Kragerø som synes å være i en egen klasse denne sesongen, tror jeg tabellen vil bli jevn, sier Morten Vibeto.

Sannidals andre scoring mot Sauherad var det keeper Petter Knudsen som tegnet seg for. Han voktet målet i første omgang, men fikk spille utpå etter pause og utliknet til 2–2 etter corner.

Sannidal møter Skarphedin 3 på Kolbånn førstkommende onsdag.

Kommentarer til denne saken