Gå til sidens hovedinnhold

Ella (16) fra Kragerø på treningssamling med landslaget for jenter 19

Ella Isaksen Opkvitne fra Kragerø er sin unge aldere til tross, tatt ut til treningssamling med landslaget for J19. Selv sier Ella at hun ble gledelig overrasket da beskjeden kom om at hun var blant det uttatte.

Ella har siden hun var sånn omkring fem år tilbrakt mange timer med fotball på matta på Kragerø stadion. Etter mange år på hjemmebane, meldte hun i fjor overgang til bærumsklubben Øvrevoll Hosle.

– I fjor før skolestart måtte jeg ta et valg, et valg som ble Norsk toppidrettsgymnas (NTG) i Bærum, samtidig ble det overgang fra Kragerø til Øvrevoll Hosle. Et valg jeg ikke angrer på.

KV treffer 16-åringen, som blir 17 om få dager. En 16-åring som smiler fra øre til øre i det flotte sommerværet, men kanskje aller mest fordi hun skal på samling sammen med landslaget for J19.

Spent 16-åring

Naturlig nok er hun spent i forkant av samlingen., men er glad for at hun ikke blir alene mot de «store».

– Vi blir cirka halvparten unge spillere og halvparten eldre, en fin blanding med spillere. Tror det skal bli en fin samling, som jeg ser fram til, fortsetter Ella.

Tidligere har hun vært på samlinger for yngre lag.

– Hva med koronaen?

– Klart at koronaen har ført til utfordringer, men vi har funnet løsninger. Vi har faste venner som holder sammen. På skolen har det blitt mye hjemmeundervisning. Skoleåret byr gjerne på ulike reiser, koronaen har satt en stopper for dette det siste året. Håper at pandemien tar slutt om ikke så lenge, så vi kan leve mer normalt igjen. Heldigvis har jeg kunnet dra hjem til Kragerø i helger, samt at jeg har hatt mye besøk fra hjembyen.

Har drømmer

– Hva med framtiden?

– Drømmen er å bli en god fotballspiller og god nok for landslaget. Jeg vet at veien er lang, det er bare å trene og trene.

– Hva med en utenlandsklubb?

– Drømmen er der, hadde vært toppen å få spille for Barcelona, eller en annen stor klubb, men det blir nok en stund til, avslutter Ella med et smil.

Kommentarer til denne saken