Gå til sidens hovedinnhold

Eliteserielag på treningsleir i Kragerø tror håndballjentene tar OL-gull i Tokyo.

Denne uken har Follo Håndballklubb hatt treningsleir i Kragerø. – Vi er rundt 40 stykker nedover, og det her vært helt fantastisk, sier Trond Arne Syversen i Follo Håndballklubb.

Follo HK Damer har fra lørdag til torsdag denne uken, vært på treningssamling i Kragerø med både A-lag og rekruttlag.

– Vi har hatt noen veldig fine dager her i Kragerø, og ønsker å takke Sportellet for det at de gjorde dette mulig. De har vært superhjelpsomme med alt, og jeg har bare positive ting å si om de. Vi har i tillegg fått god hjelp av kommunen, for å låne Kragerøhallen, og MOT Gym, forteller Syversen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Båttur

– Vi har hatt to økter hver dag, en i hall og en fysisk på MOT. Der har Steffen og de andre vært utrolig hyggelige og hjelpsomme, de har lagt fantastisk til rette for oss. Det har egentlig vært en gjenganger overalt vi har vært i Kragerø, alle har vært veldig imøtekommende og positive. Vi var jo også ute med båten til Sportellet, fikk sett litt av skjærgården og var på Kragerø Resort Beach Club. De var også veldig hyggelige, og vi fikk spilt litt volleyball blant annet, forteller han videre.

Gode sjanser

På spørsmål om Norges sjanser i OL i Tokyo, er han klar på at de er store:

– Nei de er selvfølgelig store, vi har jo alltid tro og håp om at det skal gå hele veien. Jeg tror ikke Norge forventer gull, men med tanke på spillerstall og senere års resultater vil jeg tro de alltid spiller for gull.

Norges håndballjenter møter Russland til semifinale i OL-sluttspillet i dag. Kampen vises på TVNorge klokken 14.00.

Kommentarer til denne saken