En scoring ble det på «utflytteren», noe han var mellomfornøyd med. Men han var selvfølgelig fornøyd med at Runar vant kampen.

– Hvordan er det å være tilbake i Kragerøhallen?

– Det er bra, selv om jeg nå spiller for en annen klubb. Utfordringene er langt større i Runar enn i Kragerø, og det kreves mer av den enkelte spiller. Hyggelig å se så mye publikum på tribunen, håper at Kragerø kommer opp i 2. divisjon neste sesong.

Gurrich legger til at han bor i Kragerø og pendler til Sandefjord.

– Foreløpig er det greit, avslutter han.

Fartsfylt håndball

Publikum fikk oppleve en fartsfylt kamp med et sjeldent høy tempo i denne hallen. Blant annet fordi de øverste lagene i norsk håndball får bruke de nye avkastreglene, som fører til kjappe avkast etter at motstanderen har scoret. Kommende sesong skal flere lag bruke de nye reglene.

Leder i Kragerøhåndballen, Pål Ask, håper at man framover kan få flere toppklubber på besøk for å spille treningskamper.

– Er godt fornøyd med oppmøtet av publikum, som ser ut til å like slike kamper, sier han

Han forteller videre at håndballklubben har kjøpt inn spennende lysutstyr som skal brukes under håndballkampene.

Var fornøyde

Spillere og lagledere fra de to lagene var fornøyde med å få spille treningskamp i Kragerøhallen. Som nevnt var det Runar som trakk det lengste strået. Runar ledet 21-16 ved pause, utover i 2. omgang var man like langt. Runar hadde avgjorde kampen til sin fordel de siste ti minuttene, og vant knepent 34-33.

Dommerne Tor Brede Lavnes og Vidar Larsen var også fornøyd med opplegget.