Gå til sidens hovedinnhold

Disse er med i kampen om sørvisprisen

Disse er med videre i andre runde av Sørvisprisen 2020.

Nå er det klart hvem som er med videre i andre runde av Sørvisprisen. I alt 24 ulike bedrifter ble foreslått i denne runden, og juryen har nå plukket ut tre av dem som kandidater.

Ørvik Plantemarked AS får skryt av sine kunder for å alltid yte god service, gir god hjelp og nyttige råd, og får honnør for å ha stelt i stand en flott utstilling rundt juletider.

– Det er veldig hyggelig. Å drive et hagesenter innebærer å jobbe med levende produkter og vi har fokus på at kundene våre skal ha fine opplevelser, forteller Svein Ørvik.

Bjørkkjærs Auto AS sine kunder mener at de er meget pålitelige og dyktige fagfolk som gjør sitt beste for kunden.

– Veldig fint å høre. En kan jo ha egne oppfatninger, men det er kundene som sitter på fasiten. Dette setter vi pris på, sier Svein Bjørkkjær.

Tinas Wok AS får gode tilbakemeldinger for hyggelige omgivelser, samt god mat og service.

– Kjempebra! Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det annet enn at jeg opplever stor glede. Folk vet vi setter pris på det og vi gjør så godt vi kan, sier Olav Nguyen.

Stem på kandidatene på KVs nettsider eller lever en svarslipp til KV eller Sparebanken Sør innen søndag 1. november. Den med flest stemmer møter Brødrene Brubakken i finalen i desember.

Kommentarer til denne saken