Kragerøs Nina Vildalen regner med at det bli full trøkk i hallen denne kvelden.

– Lokaloppgjør er spesielle, gjerne med dramatikk fra avkast til sluttsignalet går. På vegne av Kragerø lover jeg at jentene kommer til å gi alt, sier Nina.

Mot Runar 2 på bortebane nylig, ble Nina toppscorer med ni mål, en kamp som Kragerø vant 26–18.

Nina mener selv, at dette er den beste kampen hun har spilt på lenge. Det er tydelig at hun har funnet formen til kampen mot Bamble.

– Mot Urædd borte i vår første kamp for sesongen ble det kun to scoringer på meg, det er altfor dårlig. Dette skal ikke skje mot Bamble.

Urædd har spilt fire kamper og ligger på topp med åtte poeng. Bamble har full pott på tre kamper.

To avdelinger ble til en

(Artikkelen fortsetter under bildet …)

I Region Sør har 3. divisjon i flere år bestått av to avdelinger, for tre år siden var planen å slå sammen de to avdelingene. Koronapandemien førte til at det først for sesongen 22/23 har vært mulig å slå avdelingene sammen.

Det er ingen tvil om at dette vil kunne gi jevnere kamper og dermed større interesse for 3. divisjon. Kun laget som topper tabellen etter fullført serie, rykker opp i 2. divisjon.

Urædd rykket ned fra 2. til 3. divisjon i vår, Bamble klarte ikke å kvalifisere seg til opprykk.

Vil ikke rykke opp

Kragerøjentene har ikke som mål å rykke opp i 2. divisjon, men gjerne helt til topps.

– Det å rykke opp en divisjon vil medføre mer trening og mer reising, noe som blir en utfordring for flere av spillerne som har familie, avslutter Nina.

Hun sier videre at Kragerø stiller med et lag bestående av jenter som har spilt håndball i flere år, samt jenter som nå er gamle nok til å spille på A-laget.

I tillegg til Kragerø, består 3. divisjon av Bamble, Falk Horten, Konnerud/Glassverket, Larvik Turn 2, Lier, Pors 2, Reistad, Ros, Runar 2, Skarphedin, Urædd og Vikersund/Tyristubben.