Se programmet for KVs direktesendinger de nærmeste dagene nederst i artikkelen.

Tjenesten Direktesport på KV.no er et samarbeid mellom over 70 aviser rundt om i landet. Samarbeidet gir KVs abonnenter anledning til å følge direktesendt sport og andre begivenheter fra store og små steder.

Har du for eksempel et barnebarn som spiller volleyball for Randaberg i Rogaland, så kan du få med deg det fra sofaen i Farsjø. Eller er du kanskje en ihuga traventusiast på Helle, så kan KV tilby deg direktesendte travløp fra både Åby, Bjerke og Forus de nærmeste dagene.

- Idretter som ishockey, volleyball og basketball er ikke store i vårt distrikt. Men vi ser på statistikken fra nettsiden vår at vi hver uke har flere blant våre abonnenter som får med seg oppgjør i disse idrettene på KV.no. Større interesse er det selvsagt rundt fotball- og håndballkampene vi sender. Vi er ekstra stolte av at vi kan sende mange kamper fra eliteserien i håndball, både for kvinner og menn, sier KVs nyhetsredaktør, Jeanette Brubakken.

Se søndagens håndballoppgjør mellom Urædd og Kragerø her (sendingen starter kl. 15)

Hun minner om at alle KV-abonnenter, både de som abonnerer på papiravisa og de som kun har digitalt abonnement, har tilgang til Direktesport-tilbudet. Dersom du er papirabonnent og ikke har aktivert den digitale tilgangen som er inkludert i ditt abonnement, så kan du følge denne linken – så er du klar til å se direkte sport på KV i løpet av et minutt eller to.