Vi var sju personer som reiste på konserten og var veldig spent. Vi unte oss konserten billettene inkludert mat. Det var tross alt sommerferien våres i Kragerø, lov å unne seg selv litt ekstra da. Vi hadde forhånd bestilt taxi båt inn og ut. Fungerte veldig greit.

Altså for en mottakelse vi fikk på Portør når vi gikk inn. Veldig hyggelig betjening og Christian Printz selv gikk rundt og hilste på gjester og var svært aktiv med et fantastisk humør.

Det var et imponerende opplegg med skikkelig vakthold, gjerder, nok toaletter, flott barområde, matservering til de som hadde valgt det. Med hvite bord ferdig dekket, stilfullt og det landskapet.

Christian Printz og hans team på Portør fortjener virkelig stor skryt for godt samarbeid og måten de hadde bygget dette opp på.

Til og med vakter og politiet var i kjempegodt humør. Er jo noe vi gjester setter stor pris på under et slikt arrangement, her var alt på plass til minste detalj.

Når Röyksopp kom på scenen hadde alle satt seg godt til rette og fått noe godt i glasset. Så timingen var perfekt.

Det var en fantastisk åpning med Röyksopp, med lyd og kul lyssetting den beste stemningen man kan få i en slik setting. Det var virkelig gåsehudstemning, med de omgivelsene, strålende vær uten en sky på himmelen og bare glade mennesker med et smil på munnen.

Maten vi fikk var en treretters og alt kom samtidig, kvaliteten på maten var også imponerende høy. Vi bare tittet på hverandre når vi smakte på maten og begynte bare le og tok en skål sammen.

Vi følte på selveste WOW-følelsen i et fint fellesskap med et varmt og godt miljø.

Når konserten kom i gang gikk det vare en vei og det var rett opp … Konserten ble bare bedre og bedre sammen med mørket. Der lyssettingen også kom til sin rett med skikkelig konsertstemning. Bra dansere og kule kostymer på scenen satte konserten til nye høyder utover kvelden.

Her manglet det rett og slett ingenting.

Dette var en rååå opplevelse og som sommerturist i Kragerø har jeg lyst å takke hele Team Portør Pensjonat for fantastisk levert. Det fortjener de virkelig å høre.

Med vennlig hilsen

Kristin Werner
En gang kragerøjente - alltid kragerøjente