Dette skjedde mens du sov

TELEMARK: Det har vært litt av hvert for politiet å holde på med natt til søndag.

DEL

(Telemarksavisa) Klokken 22:18 var UP på oppdrag i Klostergata i Skien for en laser- og kjøretøykontroll. Utrykningspolitiet fikk delt ut ni forenklede forelegg, en anmeldelse med førerkortbeslag, samt diverse mangellapper. Den høyeste hastigheten ble målt til 104 kilometer i timen i 50-sonen på stedet. I forbindelse med kontrollen ble også en gjeng ungdommer på lettmotorsykler og ATV stanset av politiet. De ble bortvist fra Skien og Porsgrunn frem til søndag morgen.

Halv ett stoppet UP en bil kjørt av en mann i 20-årene. Han fremsto som påvirket og ble fremstilt for blodprøver. Vedkommende anmeldes.

Ti på ett fikk politiet melding om en bil som kjørte hasardiøst fra Porsgrunn til Skien. Ti minutter seinere kjørte bilen i autovernet ved Hollavegen og føreren stakk fra stedet. Deretter forsøkte mannen i 30-årene å tvinge seg inn i bilen til et vitne. Det gikk ikke, men han fikk det til med en annen bil, som kjørte ham videre. Bilen ble stanset på Ulefoss, og personen ble pågrepet og satt i arresten. Les mer om denne hendelsen her.

Klokken 02:21 stanset politiet en bil hvor sjåføren fremsto påvirket i Kjørbekkdalen i Skien. Vedkommende ble fremstilt for blodprøver og anmeldes. Saken etterforskes av politiet.

Seks minutter over klokken tre natt til søndag fikk politiet melding om en singelulykke på Luksefjell i Skien. Ulykken besto i en moped som hadde veltet. En 16 år gammel jente ble kjørt til legevakten for sjekk med smerter i en hånd. Politiet oppretter sak på forholdet.

Klokken 03:23 melder politiet at de rykker ut med øvrige nødetater til melding om en brann i Skrivervegen i Porsgrunn. Det skal ha vært snakk om brann i en blomsterkasse ved en flermannsbolig. Brannen ble imidlertid slukket av forbipasserende. Årsaken skal muligens ha vært glør fra en sneip. Politiet oppretter sak.

Artikkeltags