Dette skjedde mens du sov: Skulle brenne kommode midt på natta

Her er nattas hendelser fra politiets loggbok.

DEL

(Telemarksavisa) Lørdag kveld hadde Utrykningspolitiet (UP) laserkontroll i Bø. Her fikk en fører forenklet forelegg for høy fart.

Politiet melder at det natt til søndag har vært mye bråk i Langesund sentrum. Fire menn ble bortvist fra sentrum og et utested stengte tidligere på grunn av støyen.

I Bø var det også bråk, men av en litt annen karakter. Klokken 00.25 rykket politiet ut til Hellandvegen etter melding om slagsmål. En mann hadde gått til angrep på andre. Han klarte ikke å oppføre seg og ble derfor innbrakt til arresten i Skien

Klokken 01.28 rykket politi og brannvesen ut til Torsbergvegen i Porsgrunn etter melding om bygningsbrann. Ifølge politiet viste det seg at en mann i 40-årene hadde fått det for seg at han skulle brenne en kommode og et skap på denne tiden av døgnet. Han erkjente forholdet på stedet og blir anmeldt for dette.

Ved 03-tiden rykket nødetatene ut til et trafikkuhell på Herre. Her hadde en 19-åring kjørt inn i en parkert bil. Han mistenkes for promillekjøring og de nødvendige prøver er tatt. Det er ikke meldt om personskader i forbindelse med uhellet.

Artikkeltags