Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde mens du sov – flere slåsskamper og mye fyll

Artikkelen er over 2 år gammel

TELEMARK: Politiet hadde mye å gjøre natt til søndag og spesielt ille var det i Bø.

(Telemarksavisa)

En halv time etter midnatt måtte politiet sende flere patruljer til stedet etter melding om mange berusende unge mennesker på stedet.

– Vi sender flere patruljer til stedet for å få kontroll, skriver Sør-Øst politidistrikt. Det ble meldt om flere slåsskamper på stedet.

Politiet bortviste tre personer som var overstadig og kranglete. Politiet oppfordret samtidig foreldre eller andre som skulle hente gjester om å gjøre det så snart som mulig.

Litt senere ble det meldt om at flere personer sloss på en parkeringsplass. i Lundevegen. De blir bortvist fra stedet. Det ble ikke meldt om at noen er skadet.

Krasjet i et gjerde

Når det gjelder nattens øvrige hendelser gikk turen først til Ballestadvegen i Skien, etter at en bil hadde kjørt inn i et gjerde ved Ballestad barnehage.

Det viste seg at sjåføren var under 18 år og hadde selvsagt ikke førerkort. Foreldrene ble varslet og forholdet blir anmeldt.

Vinglete kjøring

Et annet sted i Skien, nærmere bestemt i Nedre Elvegate stanset politiet litt senere en annen bil som ikke burde vært ute i trafikken.

Dette skjedde fordi politiet hadde fått flere meldinger om vinglete kjøring. Det viste seg at mannen som kjørte bilen var beruset, og ble tatt med inn for de nødvendige prøvene.

Kamphane til arresten

Ikke lenge etterpå måtte en patrulje i Porsgrunn til Jernbanegata etter melding om at to personer hadde slåss på stedet.

Den ene ble bortvist fra stedet, mens den andre ble tatt med inn til arresten.

Kranglete gjest

Ved 01.30 tiden måtte politiet ta hånd om en vanskelig bargjest i Bø. En person som hadde oppført seg dårlig på et serveringssted ble ført ut av vaktene.

Vedkommende hadde da begynt å krangle med vaktene og var også hissig da politiet da de kom til stedet.

Vedkommende roet seg etter hvert og ble bortvist fra Bø sentrum frem til det ble dagslys igjen.