I vakre omgivelser på Tjøme ligger Engø gård, der man kan bo på hotell og nyte en bedre middag. Siden 2018 har det også vært mulig å leie hovedhuset for en uke, noe som visstnok er veldig populært.

- Det er en del av Engø gård og ligger midt på tunet, men er samtidig helt privat, forteller Julia Galligani, Sales and Marketing Manager på Engø Gård. Huset ble totalrenovert i 2018 og siden da har det vært til utleie. Før det ble renovert, var huset eierne av Engø Gårds sommerhus. Det er stor pågang og er allerede fullbooket ut sommeren.

Huset er en del av hotellet, og man får tilgang til alle fasiliteter.

- Hvis man leier det, får man hele huset for seg selv, samtidig som man får benytte seg av alle hotellets fasiliteter, det blir litt som å være på hotell men med helt eget hus. Frokost er inkludert, og så kan man leie inn kokk og servitør i tillegg, om man vil det. Denne utleiemuligheten ble til som et tilbud som dekker flere behov etter stor pågang hos Engø Gård, sier Galligani.

- Er det verdt pengene?

- Det er noe helt unikt og det er jo ikke hvem som helst som har så mye penger å bruke på det, men det kan jo sammenlignes med å leie et flott hus i Italia eller Spania i sommerferien. Mange synes det er veldig fint på Tjøme, sier Galligani.

Se bilder av stedet her:

Bildeserie

Se bildeserie fra huset på Engø Gård