↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

 

Kjøresmart.no - Startsiden for smarte trafikanter

 

Kjøresmart.no finner du svar på de ofte stilte spørsmålene om oppkjøring, de ulike førerkortklassene, teoriprøven, priser og mye mer. Vi forteller deg alt du trenger å vite på veien til lappen, uansett om du vil kjøre moped eller minibuss. Hos oss finner du flere titalls guider som inneholder relevant og lettfattelig informasjon om alt som har med førerkort og kjøring å gjøre. 

 

Nøkkelen til å sikre seg sertifikatet er å stille godt forberedt og finne en kjøreskole med erfarne og imøtekommende kjørelærere. På våre nettsider kan du også komme i kontakt med flere trafikkskoler i ditt nærområde, forhøre deg om tilbud og kapasitet, og velge skolen som gir best helhetsinntrykk. 

 

Vil du vite mer om øvelseskjøring? For å bestå oppkjøringen må du trene på kunnskapen du har tilegnet deg via kjørelæreren, teoriprøven og de ulike kursene underveis. Kjøretimer koster en del, men har du tilgang på bil og ledsager, kan du få inn mengdetreningen du trenger, uten at det koster deg noe. Våre guider gjør deg kjent med hvor lenge du bør øvelseskjøre før oppkjøringen, hvilke førerkortklasser som krever hva, hvilke relevante lovverk som finnes, og hvorvidt du bør velge manuelt gir eller automatgir.

 

Leverer du tjenester i forbindelse med trafikkopplæring? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@kjøresmart.no hvor du forteller kort om din virksomhet.