↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Finn rett advokat i Kragerø

 

advokatsmart.no finner du svar på de ofte stilte spørsmålene om arbeidsrett, familierett, arverett, formuerett, avtalerett, erstatningsrett og mer. Finn informasjon, utforsk våre jussguider og søk etter advokater. På siden har vi samlet informasjon om advokatkontorer i Kragerø.

 

I følge SSB er det ca. 90 personer som jobber innen juridisk tjenesteyting i Telemark. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. 

 

På advokatsmart.no finner du en rekke artikler om ulike rettsområder, deriblant kontraktsrett og eiendomsrett. I vår guide til oppsigelse av leiekontrakt forteller vi deg det du trenger å vite om oppsigelsestid, utleiers og leietakers rettigheter, leie av næringslokale og mye mer. Sett deg grundig inn aktuelle temaer ved hjelp av våre juridiske guider.

 

Er du advokat og ønsker å bli en del av Advokatsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@advokatsmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.