↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Aktiviteter i Kragerø 

Ønsker du å lage gode minner med en du er glad i, eller er det noen i livet ditt du vil gjøre litt ekstra stas på? Gi de en opplevelsesgave å se frem til! Enten du oppfyller et ønske, oppmuntrer til en lidenskap eller vil overraske med noe helt spesielt, har YouWish.no unike gaveideer som vil glede alle og enhver. 

 

Med et gavekort fra YouWish.no kan du velge mellom over 500 opplevelser i samarbeid med landets beste arrangører. En opplevelsesgave er gaver som kan oppleves: det kan være alt fra en aktivitet, middag, kurs, til en getaway eller lignende. Med andre ord: et bredt spekter innen mange forskjellige kategorier.

Den perfekte mulighet for å lage gode minner med de vi bryr oss om
Opplevelser gir oss noe å verne om, og mimre om for resten av livet, og er med på å styrke relasjonen mellom giver og mottaker. En opplevelse får oss til å føle oss mer levende og hjelper oss å leve i nuet. Derfor er en opplevelse fra YouWish den perfekte gave!

 

Slik finner du den perfekte gave på YouWish.no:

1. Besøk https://youwish.no/
2. Finn din opplevelsesgave og kjøp på nett.
3. Legg til en personlig hilsen.
4. Få gavekortet levert på 5 minutter!


Gi bort et minne for livet
Alle trenger litt kvalitetstid i hverdagen, så hva med å overraske kjæresten din med en romantisk getaway på sparesort? Det finnes lite som er mer romantisk enn en helgetur på spahotell! Kjenner du en som er glad i å nyte noen dager på sjøen? Hva med å gi bort en tredagers padletur fra Ivarsand til Kragerø? Kanskje et begivenhetsrikt eventyr i en unik hytteopplevelse for to vil friste?

En virkelig gjennomtenkt gave viser mottakeren at deres egenskaper og interesser blir anerkjent og verdsatt. Det vil varme og har en verdi langt utover prisen på gaven. Å gi bort et minne for livet er en av de beste gavene man kan motta.