↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- La meglere i Kragerø og Drangedal by på deg

 

Skal du selge bolig i Kragerø eller Drangedal? Da kan du benytte deg av Meglersmart.no - en tjeneste som matcher eiendomsmeglere og boligselgere. Meglersmart.no hjelper deg å finne den beste eiendomsmegleren i ditt nærområde, slik at du kan spare både tid og penger. På Meglersmart.no har vi samlet informasjon om alle meglerkontorene i blant annet Kragerø.

 

I Vestfold og Telemark ble det i fjor formidlet i overkant av 12.000 boliger. Vederlaget til megler var i snitt 48.000 kr ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette er et godt stykke under gjennomsnittet i landet. Prisen på meglertjenesten er ofte avgjørende i valg av megler. Det er allikevel verdt å vurdere flere aspekter, som blant annet kompetanse og lokalkunnskap, når du skal velge megler.

 

Slik fungerer Meglersmart.no:

  1. Gå inn på Meglersmart.no og fyll ut registreringsskjema

  2. I registreringsskjemaet oppgir du blant annet om du skal selge bolig, selge hytte, ønsker en verdivurdering eller å leie ut

  3. Din kontaktinformasjon blir etter registreringen delt med aktuelle eiendomsmeglere

  4. Eiendomsmeglerne tar så kontakt med deg for å presentere seg og avtale et møte

  5. Du vil motta tilbud fra de ulike meglerne, og kan selv velge den megleren som passer best til å selge ditt objekt 

 

Er du megler og ønsker å bli en del av Meglersmart.no? Ta kontakt på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@meglersmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.