↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 98 22 19

Besøksadresse

Smedsbuktveien 37
3772 KRAGERØ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Johan Brekka Entreprenørfirma!

Johan Brekka Entreprenørfirma AS er et tradisjonsrikt firma som har holdt på i over 30 år med byggeprosjekter i Kragerødistriktet. Vi er i dag 15 ansatte, alle med lokal tilknytning til Kragerø. Flesteparten av våre ansatte har fulgt oss gjennom mange år og samtlige tømrere har svennebrev eller mesterbrev.
Vi påtar oss stort sett alle typer byggeoppdrag, samt rådgivning og søknadsarbeid.
Som en totalentreprenør driver vi også med båtopplag og hytteservice. Dette administreres og driftes gjennom selskapet Redningen Eiendom AS.
Vår visjon er å kunne være en totalleverandør av tjenester i hus- og hyttemarkedet og at alle våre kunder skal være særdeles fornøyd med alt arbeid utført av Johan Brekka Entreprenørfirma AS.
 
«Johan Brekka Entreprenørfirma AS når tid, høy presisjon og kvalitet teller»
 

Vi har holdt på i over 30 år med byggeprosjekter i Kragerødistriktet. Vi er en bedrift med 15 ansatte hvor mange av disse har fulgt oss gjennom flere år. Vi tar på oss stort sett alle typer oppdrag, offentlige og private, store og små.
I tillegg til eierne av Johan Brekka Entreprenørfirma AS, består firmaet pr. i dag av en bygg-ingeniør, en byggmester, 12 personer med svennebrev som tømrer, og en lærling. Praksisen på våre tømrere etter bestått svenneprøve varierer fra 1 år til over 30 år. Vi er en trivelig og faglig sterk gjeng.
Hytter i skjærgården har stått for den største omsetningen i disse årene. Tidligere var den klassiske stilen mest utbredt på hyttene, men vi har i senere tid satt opp flere hytter med et moderne arkitektonisk uttrykk med hovedvekt på materialene betong, glass og ubehandlet treverk. Ta en titt på våre referanser for å se eksempler på tidligere utførte prosjekter. Selv om hyttebygging utgjør hovedtyngden av vårt arbeid utfører vi det meste innen bygg slik som boliger, lagerbygg, garasjer, anneks, uthus, brygger, tilbygg, etc, samt renovering og rehabilitering av de fleste typer bygg.
Utover tømring kan vi også utføre enkelt grunnarbeid samt støping/muring og maling. Vi har mange gode samarbeidspartnere i andre fagområder her i Kragerø samt spesialfirmaer/leverandører andre steder som vi benytter ved behov.
Vi påtar oss i tillegg rådgiving og søknadsarbeid etter plan- og bygningsloven for både privatpersoner og andre entreprenører og utførende. Daglig leder i firmaet innehar betydelig kompetanse på dette feltet da han han tidligere var ansatt som avdelingsingeniør og byggesaksbehandler i Kragerø kommune. Firmaet har sentral godkjenning som ansvarlig søker tiltaksklasse 1, samt flere andre godkjenningsområder for både prosjektering og utførelse. Se for øvrig www.dibk.no for våre godkjenningsområder.
Som totalentreprenør utfører vi i tillegg hytteservice samt båtopplag/service hvor vi gjør det som trengs av vedlikehold og tjenester gjennom sesongen eller gjennom hele året. Dette er skilt ut som eget foretak og driftes av Redningen Eiendom AS. Se for øvrig mer om dette under kategoriene hytteservice og båtopplag.
 
 
Hytteservice
Hytteservice kan være så mangt og vi strekker oss langt for å bistå med de aller fleste oppgaver rundt dette. Vi har også et godt innarbeidet samarbeid med de fleste andre fagfelt i markedet.
Eksempler på hva vi utfører i vårt hytteserviceprogram:
Åpning/stenging av hytte
Konservering av VVS-systemer og svømmebasseng
- Klipping av plen samt annet hagearbeid
- Vask og oljing av brygger
Vask av hytte
Vedlikehold som maling og reparasjoner
- Hjelp til innkjøp og lignende
- Jevnlige kontrollrunder på hytta gjennom hele året
Vi kan gi et tilbud på en fast serviceavtale eller bli enige om å gjøre dette
etter behov.
 
Båtopplag
Vi kan tilby innendørs lagring av båt i enten kald eller varm hall. For mange av våre faste kunder henter vi båten på hytta om høsten og legger den ut til avtalt tid på våren. I mellomtiden utfører vi nødvendig eller ønsket behandling av båten så den er klar for neste sesong.
 
 
Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud eller om du har spørsmål rundt dette med bygging/endringer av hus eller hytte.

Godkjenninger og sertifiseringer