↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 98 13 75

Besøksadresse

P.A.Heuchs gate 29
3770 KRAGERØ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Comfort Kragerø Hjallum As

  • Utfører alt innen rørleggerarbeid
  • Leverer komplette løsninger til baderom


Hele Norges rørleggerkjede!
Det skal være enkelt og trygt å bygge nytt bad. Du vil ha en stil du liker, og en kvalitet du kan stole på. Badet skal vare og virke i mange år fremover, og det skal være både praktisk og sikkert. Det er mye å forholde seg til av normer og regler, men det eneste du trenger å tenke på er hvordan du vil at badet ditt skal se ut. Resten kan vi ordne mens du gjør noe annet. Enklere kan det ikke bli.

Erfarne rørleggere solid håndverk
Comforts rørleggere har bygget tusenvis av bad over hele Norge siden 1974. De kan reglene, vet hva og hvem som må til og kan ta ansvar for jobben til den er gjort. Å bygge bad med Comfort betyr trygghet på at badet blir som det skal være, i tillegg til at du slipper å bekymre deg. Når badet er ferdig skal du kunne se tilbake og tenke "det var jo enkelt". Det er målet Baderomsguiden

Korteste veien til drømmebadet
Over 30 års fagkunnskap og erfaring med norske bad har resultert i Baderomsguiden. Det er et unikt verktøy som gjør det enkelt å bygge nytt bad. Hvis du ønsker mer informasjon, hjelper fagekspertene i Comfort-butikken deg gjerne. I Comfort-butikken kan du også hente Baderomsguiden i papirutgave helt gratis.

Kos deg med planleggingen!