↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 98 33 00

Besøksadresse

P.A.Heuchs gate 25
3770 KRAGERØ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Arkitekthuset Kragerø!

Arkitekthuset Kragerø AS utfører tegning og prosjektering av alle typer bygg samt arealplanlegging og detaljplanlegging etter plan- og bygningsloven. Vi har inngående kjennskap til lokalmiljøet og vil formidle informasjon og nyheter som kan være av verdi for deg som planlegger eller står midt i en byggeprosess, eller som bare har interesse for hvordan det bygges i Kragerø. Benytt gjerne vår RSS-tjeneste for å holde deg oppdatert.

Enten det gjelder fritidsboliger, boliger, leilighetsbygg eller større arealplaner, gir vår lokalkunnskap og fagkompetanse oppdragsgiverne trygghet for at de får funksjonelle og estetiske løsninger godt tilpasset landskap og eksisterende miljø.
Arkitekthuset Kragerø AS, med mer enn 20 års erfaring, bidrar med prosjektering av alle typer bygg med alle elementer knyttet til prosjektene.
Vår portefølje har i løpet av årene blitt betydelig utvidet, og vi kan i dag vise til store og små prosjekter som har inkludert både søknadsarbeid, anbudsinnhenting, byggeoppfølging, regulerings- og bebyggelsesplaner samt interiørbistand.
Selv om vi bistår med både private og offentlige bygg, er det fritidsboligene i vår vakre skjærgård som har dominert vårt arbeidsfelt.
Kommunen har tross alt et landareal på 307 kvadratkilometer, og det finnes i alt 495 øyer og holmer i skjærgården, og innenfor kommunens grenser finnes det 190 ferskvann.

For mer informasjon om vårt kontor og våre tjenester, se vår web side.