Gå til sidens hovedinnhold

Butikkløftet – hva skal til for at kunden skal handle lokalt?

Artikkelen er over 2 år gammel

– Neste uke arrangerer vi sammen med Kragerøs omstillingsprogram et møte for gårdeiere, næringsdrivende og engasjerte sentrumsentusiaster.

Det skriver Janna Pihl i Kragerø næringsforening i en e-post til KV. Dette er et motivasjonsforedrag med foreleser Gøril H. Florvaag og arrangeres 12. mars i Legatsalen.

Florvaag står bak Butikkutvikler.no AS som er et lite firma med et stort engasjement for selvstendige butikker over hele Norge. Hun er en jordnær rådgiver med stor praktisk forståelse for de forskjellige aspektene av butikkdrift og hun formidler sin kunnskap på en lettfattelig måte. Gøril reiser Norge rundt og hjelper butikker i alle kategorier. Hun holder kurs, foredrag og workshops, men jobber også mye en-til-en ute i butikk.

– Butikkutvikling er stedsutvikling, og stedsutvikling er butikkutvikling, mener Florvaag.

– Butikkyrket er spennende, lærerikt, mangfoldig, utfordrende og krevende. Yrkesstolthet er at av stikkordene for dette foredraget. Her lærer deltakerne seg å se på sin egen verdiskaping og eget bidrag til lokalsamfunnet. Butikkenes betydning for et levende sentrum står i fokus. Florvaag vil også ha fokus på samarbeid og gi innspill til hvordan vi lokalt kan bli bedre på dette, skriver næringsforeningen i sin invitasjon til foredraget.

Kommentarer til denne saken