Gå til sidens hovedinnhold

Bråk eller ikke?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvordan man har det henger ofte sammen med hvordan man tar det! Og det er noe i det! Så ja, det er kanskje litt liv og røre i byen vår for tiden, men dette er vi jo fullstendig klar over hvert eneste år. Det er som julaften det, den kommer uansett om du er klar eller ikke.

I stedet for da å ta ut alle piggene og surheten, er det da ikke mulighet for å ta det med et smil og nyte det mens det pågår. Det er snart slutt, og freden som dere som bor midt i bykjernen ønsker dere kommer så absolutt straks den også!

Hvorfor dere valgte å flytte midt i sentrum er jo da din sak, men det finnes mange deilige rolige plasser rundt som er rolige selv på sommeren. Nyt kaoset, og slapp av. Det går over. Og da savner vi menneskehavet og kaoset frem til neste gang.

Fortsatt god sommer til fastboende og besøkende, og hjertelig velkommen tilbake til neste år til liv og rør. Gleder meg allerede til neste år.

Britt Bauthler
Helle

Kommentarer til denne saken