Gå til sidens hovedinnhold

Blir det stemning som i «gamle dager» i Kragerøhallen i kveld? Vi sender lokaloppgjøret mellom Kragerø og Urædd

Det er duket for et skikkelig lokalderby når Kragerø møter Urædd til et durabelig lokaloppgjør i Kragerøhallen. Kampen kan du se direkte på KV.no eller Direktesport fra klokka 20.

Lokalhåndballen har endelig kommet godt i gang igjen, etter en lang pause på grunn av koronapandemien. Kragerøs lag i mennenes andredivisjon avdeling 2 sesongdebuterte for to uker siden med hjemmetap 30–35 mot Herkules.

Selv om det ble tap, så imponerte likevel Kragerø-laget, som ikke hadde flere enn åtte spillere å rutte med. Men på tribunen var det flere folk enn på lenge.

Her kan du se kampen!

Urædd har på sin side rukket å spille to kamper i høst, og sitter igjen med fire poeng etter uavgjort mot Vålerenga og seier mot Sandefjord 2. Herkules leder avdelingen så langt, med full poengpott etter lagets tre første kamper.

Kveldens sending fra Kragerøhallen er produsert i samarbeid med TA. Kommentator er Nico Jørgensen, som foruten å være tidligere håndballspiller, har vært speaker i Kragerøhallen i mange år.

Alle med KV-abonnement har tilgang til kampen. Du kan se oppgjøret her på KV.no eller via Direktesport-appen på ditt smart-TV.

Kommentarer til denne saken